Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

. . .

AJANVARAUS
JA YHTEYDENOTTO

  Tasapainovalmennus Pystyraita®
Tessi Ranta-aho

Puh. 040-732 7301
Email: tasapainovalmennus
 (@)pystyraita.fi
(POISTA SULKEET)

Hoitovastaanotto
Peltolantie 8 A
01300 VANTAA
.

 KARTTA

Vastaanotto on yhteisissä tiloissa
Hyvinvointikeskus Emeraldian
kanssa.

Tallenna

Tallenna

Autopaikkoja
Peltolan torin parkkipaikalla
(pysäköintikiekko 2 h) ja
satunnaisesti Keltamotien varressa.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

VALMENNUKSET

Oletko jumissa tai eksyksissä?

Joskus asiat eivät vaan selkene yksin pohtimalla. Tasapainovalmennus on sinun tarpeittesi mukaista työskentelyä omaksi parhaaksesi. Valmennukset ovat henkilökohtaisia tai parivalmennuksia, pidän myös ryhmille eri aiheisia hyvinvointikoulutuksia ja -ohjauksia.

Tasapainovalmennus, muutosvalmennus

Tavallisimmat syyt tasapainovalmennukseen tulemiselle ovat hyvin arkisia. Tunne-elämän vuoristorata, ahdistus ja pelot, ongelmat ihmissuhteissa, työssä tai opiskelussa häiritsevät elämää, muutostilanteet työpaikan tai läheisen menettämisen tai eron jälkeen jumiuttavat tai lamaannuttavat ja aiheuttavat stressiä.

Kun jumiudut johonkin ajattelukuvioon, teet mielessäsi itsellesi yhä uudelleen samoja kysymyksiä, joihin vastaat. Kun ulkopuolinen, ongelman suhteen neutraali henkilö kysyy uudenlaisen kysymyksen, vastaukset muuttuvat ja löydät itse uusia näkökulmia; minä en anna valmiita vastauksia. Ystävän tai työtoverin kanssa asioiden puiminen ei aina johda mihinkään, kun ollaan samassa ”suossa”.

Sinun omia tavoitteitasi tukevat NLP- ja sosiaalipanoraamaohjaukset avaavat uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia jaksamiseen ja levollisuuteen. Häiritsevät tekijät eivät enää vaivaa samoin kuin ennen, ja voit saada elämästä uudenlaisen otteen. Itsetuntemus ja itseluottamus lisääntyvät ja oman elämäsi ohjakset ovat omissa käsissäsi.

 

EFT-ohjaus, Emotional Freedom Technique, Tapping
Tunteiden vapauttamismenetelmä, naputtelutekniikka

Tappingilla, naputtelulla voidaan hoitaa monia emotionalisia ongelmia kuten  stressiä, pelkoja, fobioita, estoja,kipuja ja unettomuutta. Samalla kun asiakasta hoidetaan, hän oppii itsekin menetelmän ja voi käyttää sitä itsenäisesti.

Naputtelulla voi tukea painonpudotusta, riippuvuuksista irtautumista tai niiden kanssa pärjäämistä, tavoitteiden saavuttamisen esteiden tunnistamista ja muokkaamista niin, että eteneminen kohti omia tavoitteita helpottuu. Myös menneisyyden kivuliaiden kokemusten taakat kevenevät naputtelulla.

Menetelmä hyödyntää neurologista tietoa ja käyttää ns. neulatonta akupunktiota ja se sisältää suggestiivisia elementtejä. Naputtelussa olennaista on 

  • Omien tunteiden tunnistaminen ja tiedostaminen kehon kautta
  • Tunteiden salliminen ja hyväksyminen, vastustuksen myöntäminen
  • Tunteiden tutkiminen ja havainnoiminen.

Naputtelu vaikuttaa fyysisesti suoraan
stressikeskukseemme ja sen vaikutukset ovat nopeita ja huomattavia.

Järjestän myös suosittuja Hyvinvointi-iltoja eri teemoilla, myös toiveiden  mukaan, hoitohuoneellani Tikkurilassa. Opettelemme niissä naputtelumenetelmän, jolla voi oloaan helpottaa itsenäisesti.


 

"Tessi on valmentajana lämmin, huumorintajuinen ja tarkkanäköinen. Hän osaa luoda ilmapiirin, jossa on turvallista käsitellä kiperämpiäkin asioita.

Löysin hänen kysymystensä kautta vanhojen rajoittavien uskomusten tilalle uusia näkökulmia ja voimavaroja. Suosittelen ehdottomasti!"

- Noora Korppi, Personal coach

 


 

VALMENNUKSET OVAT TUKEA SINULLE, HENKILÖKOHTAISESTI.
Kun haluat muutosta, kun omat voimasi tai keinosi ovat vähissä, kun et halua kuormittaa omilla ongelmillasi läheisiäsi tai kun sopiva henkilö läheltäsi puuttuu. Yksin ei tarvitse selvitä kaikesta.

Tapaaminen kahden kesken hoitohuoneellani Vantaan Tikkurilassa kasvotusten tai etänä puhelimen tai Skypen välityksellä. Ota yhteyttä, päätetään yhdessä miten etenemme. Sitoudut yhteen tapaamiseen kerrallaan tai halutessasi useampaankin.

Valmennuksen hinta 90 euroa (sis. 24 % alv), kesto 2 h.

OTA YHTEYTTÄ ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA TAI SOITA.


YHTEYDENOTTO & LAHJAKORTIT

Puh. 040-732 7301 tai oheisella lomakkeella.

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.