Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Palautteita Kehokuurista:

"Kiitos Tessi, en kyllä alkuaikoina uskonut, että jonakin päivänä olen kuurin käynyt läpi. Enkä voinut edes aavistaa mitä kaikkea tämä tuo mukanansa. Olen kyllä tosi iloinen että tein tämän ja jaksoin loppuun asti.
En edes tiedä vielä kaikkea mitä minussa on tapahtunut, mutta se kaikki on jotakin hyvää."                                      - Suvituuli

"Hyvinvointiani edistää säännöllinen ruokailurytmi ja itse tehty ruoka, samoin terveyttäni. Hyvinvointia edistää myös keventynyt olo ja olemus sekä kohonnut energiataso.
"Olen oppinut itsestäni, että minulla onkin itsekuria tässä(kin) asiassa ja pystyn hyvin tulemaan toimeen ilman korvapuusteja."                             - Päivi

KEHOKUURI, KEHOMATKA

Puhdistu ja käynnistä tukkoinen aineenvaihduntasi uudelleen, laihdu tai kiinteydy terveellisesti ja turvallisesti valmennuksessani

Kehokuurilla käytetään laadukkaita ravintolisiä. Suosittelen käyttämään ravintolisiä 1-3 kk ennen kuurin aloittamista, siten valmistelet kehoasi puhdistumiseen. Tilaamalla tuotteet kauttani saat valmennuksen maksutta sekä pääset mukaan Facebookin suljettuihin vertaistukiryhmiin, joista on paljon tukea ja iloa matkan varrella. Olen itsekin käynyt läpi Kehokuurin, joten tiedän myös omakohtaisesti, millaisia haasteita voi eteen tulla. Olen myös ohjannut lukuisia asiakkaitani, valmentanut muutoksessa ja tukenut tiukoissa paikoissa Kehokuurin aikana.

Et ole paikkakuntaan sidottu, valmennukseen voi osallistua mistäpäin Suomea tahansa! Aloittaa voit oman aikataulusi mukaisesti!

VALMENNUSOHJEET (vain rekisteröityneille)

Kenelle Kehokuuri, CellReset-ohjelma on tarkoitettu?

 • Sinulle, joka olet yrittänyt pudottaa painoa, mutta mikään ei tunnu auttavan.
 • Sinulle, joka haluat päästä irti makeanhimosta tai ruokariippuvuuksista.
 • Sinulle, jonka suolisto oireilee ja aiheuttaa toistuvasti harmia.
 • Sinulle, jonka elimistö oireilee ruoka-aineyliherkkyyksillä, iho-oireilla, allergioilla tai astmalla.
 • Sinulle, joka haluat alentaa riskiä sairastua elintapasairauksiin tai olet jo sairastunut.
 • Sinulle, joka haluat muutosta aineenvaihduntaasi ja hormonitoimintaasi.
 • Sinulle, joka haluat todellisen sisäisen puhdistumisen ja tunnet tarvitsevasi sitä.
 • Sinulle, jolla on alipainoa, koska kehosi ei hyödynnä syömääsi ruokaa.
 • Teille, jotka suunnittelette lasten hankintaa.

Tallenna

CellReset, Kehokuuri on ensisijaisesti puhdistus- ja terveyskuuri, jonka sivutuotteena paino putoaa ja ympärysmitta pienenee.

Tämän ohjelman jälkeen elimistösi on puhdas, olosi on kevyempi, ja se näkyy ja tuntuu - yksinkertaisesti voit paremmin!

 • 28 päivää kestävä yksinkertainen ruokavalio turvallisine ja puhtaine ravintolisineen kansainvälisen CellReset-terveyskonseptin mukaisesti ja 60 päivän optimointiosuus
 • Ulkoisen muutoksen näet peilistä – sisäiset terveydelliset muutokset tunnet kehossasi
 • Opit puhtaan ruuan ja säännöllisen syömisen merkityksen terveydellesi.

Tallenna

Palautetta CellReset Kehokuurista:

Kehokuurilla elämääni uutta potkua!

En ole ollut kiinnostunut aiemmin laihdutuskuureista, mutta tämä vaikutti järkevältä kokeilla. Olin pitkään miettinyt mitä voisin tehdä kun kaikki mitä suuhuni laitoin toi hetkellisen hyvän olon, mutta sen jälkeen olotila oli toinen vatsassani.

Kun kuulin tästä, olin valmis kokeilemaan. Kuurille oli helppoa lähteä, kun tiesi että nälkää ei tarvitse kärsiä. Kuurin aikana ei ole ollut mielitekoja suklaaseen tai irtokarkkeihin joka tuntuu kummalliselta.

Minulla lähti heti parin päivän aikana nesteet liikkelle todenteolla. Painoa ja senttejä lähti, ei paha juttu.

Huomaan että kasvojen ja kehoni iho on muuttunut väriltään heleäksi. Aiemmin jouduin köhimään kurkkuani aamuisin, mutta ei enää. Nukkumisen laatu parani huomattavasti heti alusta alkaen. 

Kuurin aikana on ollut aikaa miettiä omia ruokailutottumuksia ja miettinyt mitä minä oikeasti tarvitsen. Kuinka isoja annoskokoja jne. Reagoin vatsallani ja nyt tiedän miten tulee syödä, kun tarvitsen rautaisen vatsan elämäni kiireisiin päiviin.

Kiitos Tessi mukanaelämisestä!​
Marjo Koponen
yrittäjä
_________________

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella ja kysy, kerron lisää.